Kabak krep tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Kabakların rendeleyip fazla suyunu sıktıktan sonra karışıma ekleyeceğim yumurtalar ve baharatlarla lezzetini artırmak harika bir fikir. Dinlendirme süresi de krepin kıvamını artıracak gibi görünüyor. Peki, sizce bu krepleri hangi soslarla daha iyi servis edebilirim? Yoğurt mu yoksa farklı bir sos mu tercih etmeliyim?
Kabak krep tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Kabakların rendeleyip fazla suyunu sıktıktan sonra karışıma ekleyeceğim yumurtalar ve baharatlarla lezzetini artırmak harika bir fikir. Dinlendirme süresi de krepin kıvamını artıracak gibi görünüyor. Peki, sizce bu krepleri hangi soslarla daha iyi servis edebilirim? Yoğurt mu yoksa farklı bir sos mu tercih etmeliyim?
Cevap yaz