Peynirli kabak dolması yaparken kabakların içini çıkarırken dikkatli mi olmalıyız? İç kısmında yeterince derinlik olmaması gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu dolmanın görünümünü nasıl etkiliyor? Ayrıca, bu tarifte farklı peynir çeşitleri kullanmanın lezzet açısından ne gibi değişiklikler yaratabileceğini merak ediyorum. Yaz aylarında taze kabakların bol olduğu dönemlerde bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Peynirli kabak dolması yaparken kabakların içini çıkarırken dikkatli mi olmalıyız? İç kısmında yeterince derinlik olmaması gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu dolmanın görünümünü nasıl etkiliyor? Ayrıca, bu tarifte farklı peynir çeşitleri kullanmanın lezzet açısından ne gibi değişiklikler yaratabileceğini merak ediyorum. Yaz aylarında taze kabakların bol olduğu dönemlerde bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz