Patlıcan ve kabak kıymasını yapmaya niyetlendim ama aklımda bazı sorular var. Öncelikle patlıcanların acılığını almak için tuzlu suya bekletmek gerçekten etkili mi? Ayrıca, sebzeleri ekledikten sonra su miktarını nasıl ayarlamalıyım? Yemeği pişirirken dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı? Servis önerileri arasında pilavla sunmanın yanı sıra başka ne tür yan yemekler önerirsiniz? Son olarak, ekstra sebzeler eklemek lezzeti nasıl etkiler? Hazırlık sürecinde yaşadığınız zorluklar oldu mu?
Patlıcan ve kabak kıymasını yapmaya niyetlendim ama aklımda bazı sorular var. Öncelikle patlıcanların acılığını almak için tuzlu suya bekletmek gerçekten etkili mi? Ayrıca, sebzeleri ekledikten sonra su miktarını nasıl ayarlamalıyım? Yemeği pişirirken dikkat etmem gereken başka bir nokta var mı? Servis önerileri arasında pilavla sunmanın yanı sıra başka ne tür yan yemekler önerirsiniz? Son olarak, ekstra sebzeler eklemek lezzeti nasıl etkiler? Hazırlık sürecinde yaşadığınız zorluklar oldu mu?
Cevap yaz