Kabak tatlısı benim için kış aylarının vazgeçilmezi. Geçen yıl arkadaşlarımın evinde yaptığımız kabak tatlısı, evin sıcaklığında ve birlikte hazırladığımız anılarla daha da lezzetli olmuştu. Sizce de kabak tatlısının yanında ceviz ve tarçın eklemek, ona ayrı bir tat katıyor mu? İstanbul'daki önerilen mekanlardan birine gitme şansım oldu, Çınaraltı Çay Bahçesi'nin manzarası eşliğindeki tatlı deneyimi harikaydı. Gaziantep ve Konya'da kabak tatlısı bulmak da oldukça kolay; bu şehirlerde yerel tatlıcılar, bu geleneksel lezzeti nasıl yapıyor? Evde yapım aşaması da çok basit görünüyordu, sizce denemeli miyim?
Kabak tatlısı benim için kış aylarının vazgeçilmezi. Geçen yıl arkadaşlarımın evinde yaptığımız kabak tatlısı, evin sıcaklığında ve birlikte hazırladığımız anılarla daha da lezzetli olmuştu. Sizce de kabak tatlısının yanında ceviz ve tarçın eklemek, ona ayrı bir tat katıyor mu? İstanbul'daki önerilen mekanlardan birine gitme şansım oldu, Çınaraltı Çay Bahçesi'nin manzarası eşliğindeki tatlı deneyimi harikaydı. Gaziantep ve Konya'da kabak tatlısı bulmak da oldukça kolay; bu şehirlerde yerel tatlıcılar, bu geleneksel lezzeti nasıl yapıyor? Evde yapım aşaması da çok basit görünüyordu, sizce denemeli miyim?
Cevap yaz