Fırında kabaklı patatesli mücver yaparken en çok hangi malzemenin lezzeti artırdığını düşünüyorsunuz? Özellikle beyaz peynir ya da kaşar peyniri eklemek, tarifin tadını nasıl etkiliyor? Sizce maydanoz ya da dereotu eklemek, mücverin ferahlatıcı bir lezzet katıyor mu? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığı konusunda deneyimleriniz var mı?
Fırında kabaklı patatesli mücver yaparken en çok hangi malzemenin lezzeti artırdığını düşünüyorsunuz? Özellikle beyaz peynir ya da kaşar peyniri eklemek, tarifin tadını nasıl etkiliyor? Sizce maydanoz ya da dereotu eklemek, mücverin ferahlatıcı bir lezzet katıyor mu? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığı konusunda deneyimleriniz var mı?
Cevap yaz