Fırında kabak, patates ve patlıcan pişirmeyi denedikten sonra, sebzelerin lezzetini nasıl bulduğunu merak ediyorum. Malzemeleri hazırlarken en çok hangi baharatları tercih ettin? Ayrıca, pişirme süresinde sebzeleri karıştırmayı unuttun mu? Sonuç olarak, sebzelerin yumuşak ve lezzetli olduğunu söyleyebilir misin? Bu tarifin günlük beslenmene nasıl bir katkı sağladığını da paylaşır mısın?
Fırında kabak, patates ve patlıcan pişirmeyi denedikten sonra, sebzelerin lezzetini nasıl bulduğunu merak ediyorum. Malzemeleri hazırlarken en çok hangi baharatları tercih ettin? Ayrıca, pişirme süresinde sebzeleri karıştırmayı unuttun mu? Sonuç olarak, sebzelerin yumuşak ve lezzetli olduğunu söyleyebilir misin? Bu tarifin günlük beslenmene nasıl bir katkı sağladığını da paylaşır mısın?
Cevap yaz