Bal kabak boranını ilk kez yapmayı düşünüyorum, tarif gerçekten ilgi çekici görünüyor. Malzemelerin zenginliği ve sağlıklı oluşu beni cezbetti. Özellikle bal kabağının vitamin açısından zengin olması, kış aylarında bu yemeği tercih etme sebebim olabilir. Soğan ve sarımsak ile başlamak, yemeğe derin bir tat katacağını düşünüyorum. Baharatlar da damak zevkime göre ayarlanabilir olması güzel bir detay. Bu tarifi denedikten sonra, tatlarını nasıl bulduğumu paylaşmayı çok isterim. Sizce bu yemeği yaparken herhangi bir püf noktası var mı?
Bal kabak boranını ilk kez yapmayı düşünüyorum, tarif gerçekten ilgi çekici görünüyor. Malzemelerin zenginliği ve sağlıklı oluşu beni cezbetti. Özellikle bal kabağının vitamin açısından zengin olması, kış aylarında bu yemeği tercih etme sebebim olabilir. Soğan ve sarımsak ile başlamak, yemeğe derin bir tat katacağını düşünüyorum. Baharatlar da damak zevkime göre ayarlanabilir olması güzel bir detay. Bu tarifi denedikten sonra, tatlarını nasıl bulduğumu paylaşmayı çok isterim. Sizce bu yemeği yaparken herhangi bir püf noktası var mı?
Cevap yaz