Yoğurtlu kabak kızartmasının kalori değeri hakkında bilgi verirken, bir porsiyonunun ortalama 150-200 kalori olduğunu belirtmek ilginç. Kızartma yönteminin kalori miktarını artırabileceği açıkça ifade edilmiş. Peki, daha az kalori almak isteyen biri olarak fırınlama ya da ızgara yöntemlerini tercih etmek, bu yemeğin lezzetini olumsuz etkiler mi? Ayrıca, yoğurt miktarını azaltmanın yanı sıra yağsız yoğurt kullanmanın da kalori kontrolünde nasıl bir etkisi olabilir?
Yoğurtlu kabak kızartmasının kalori değeri hakkında bilgi verirken, bir porsiyonunun ortalama 150-200 kalori olduğunu belirtmek ilginç. Kızartma yönteminin kalori miktarını artırabileceği açıkça ifade edilmiş. Peki, daha az kalori almak isteyen biri olarak fırınlama ya da ızgara yöntemlerini tercih etmek, bu yemeğin lezzetini olumsuz etkiler mi? Ayrıca, yoğurt miktarını azaltmanın yanı sıra yağsız yoğurt kullanmanın da kalori kontrolünde nasıl bir etkisi olabilir?
Cevap yaz