Bu yoğurtlu kabak kavurma tarifi gerçekten harika görünüyor! Kabakların tazeliği ve yoğurdun ferahlatıcı özelliği birleşince ortaya çıkan lezzeti merak ediyorum. Özellikle baharatları eklerken dikkat etmeli ki, kombinasyon en iyi tadı versin. Fark ettiğim püf noktalarından biri de, kabakları seçerken yumuşak ve pürüzsüz olmasına dikkat etmek. Daha önce bu tarifi denemiş birisi olarak, yoğurdu çırparken içine eklenen ezilmiş sarımsak bence artı bir lezzet katıyor. Sıcak ya da soğuk servis edenlerin hangisini tercih ettiğini merak ediyorum; ben genellikle soğuk severim. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum, gerçekten de Türk mutfağının zarif lezzetlerinden biri!
Bu yoğurtlu kabak kavurma tarifi gerçekten harika görünüyor! Kabakların tazeliği ve yoğurdun ferahlatıcı özelliği birleşince ortaya çıkan lezzeti merak ediyorum. Özellikle baharatları eklerken dikkat etmeli ki, kombinasyon en iyi tadı versin. Fark ettiğim püf noktalarından biri de, kabakları seçerken yumuşak ve pürüzsüz olmasına dikkat etmek. Daha önce bu tarifi denemiş birisi olarak, yoğurdu çırparken içine eklenen ezilmiş sarımsak bence artı bir lezzet katıyor. Sıcak ya da soğuk servis edenlerin hangisini tercih ettiğini merak ediyorum; ben genellikle soğuk severim. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum, gerçekten de Türk mutfağının zarif lezzetlerinden biri!
Cevap yaz