Kabak ve peynirle yapılan kekin tarifini okuduktan sonra, bunu mutfakta denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle kabak mevsiminde taze kabak kullanmanın ne kadar besleyici olabileceğini düşünmek çok heyecan verici. Peynirin de kekin dokusunu zenginleştireceği belirtilmiş, bu da lezzetini artıracak gibi görünüyor. Kabakları rendelerken suyun fazla çıkmaması için dikkat etmek gerektiği notunu almak faydalı oldu. Ayrıca, keki fırında pişirirken kürdan testi yapmanın önemli bir adım olduğunu öğrenmek de pratik bir bilgi. Sıcak ya da soğuk servis edilebilmesi de oldukça pratik. Yanında yeşil salata ile sunmak harika bir fikir. Peki, bu keki yaparken başka hangi baharatları eklemeyi düşünüyorsunuz?
Kabak ve peynirle yapılan kekin tarifini okuduktan sonra, bunu mutfakta denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle kabak mevsiminde taze kabak kullanmanın ne kadar besleyici olabileceğini düşünmek çok heyecan verici. Peynirin de kekin dokusunu zenginleştireceği belirtilmiş, bu da lezzetini artıracak gibi görünüyor. Kabakları rendelerken suyun fazla çıkmaması için dikkat etmek gerektiği notunu almak faydalı oldu. Ayrıca, keki fırında pişirirken kürdan testi yapmanın önemli bir adım olduğunu öğrenmek de pratik bir bilgi. Sıcak ya da soğuk servis edilebilmesi de oldukça pratik. Yanında yeşil salata ile sunmak harika bir fikir. Peki, bu keki yaparken başka hangi baharatları eklemeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz