Kabak çiçeği yemeği hazırlarken dikkat edilmesi gereken aşamaları okudum. Taze kabak çiçeklerinin iç kısmındaki tohumları çıkarmak için nazikçe açılması gerektiği bilgisi çok önemli. Sizce bu işlem yemeğin lezzetini gerçekten artırıyor mu? Ayrıca, pişirme süresinin 15-20 dakika olması, çiçeklerin yumuşaması için yeterli mi? Denediğinizde hangi baharatları eklemeyi tercih ettiniz? Limon suyu eklenmesi de hoş bir dokunuş gibi görünüyor. Bu tarife dair başka ipuçlarınız var mı?
Kabak çiçeği yemeği hazırlarken dikkat edilmesi gereken aşamaları okudum. Taze kabak çiçeklerinin iç kısmındaki tohumları çıkarmak için nazikçe açılması gerektiği bilgisi çok önemli. Sizce bu işlem yemeğin lezzetini gerçekten artırıyor mu? Ayrıca, pişirme süresinin 15-20 dakika olması, çiçeklerin yumuşaması için yeterli mi? Denediğinizde hangi baharatları eklemeyi tercih ettiniz? Limon suyu eklenmesi de hoş bir dokunuş gibi görünüyor. Bu tarife dair başka ipuçlarınız var mı?
Cevap yaz