Diyet kabak mücveri tarifinin bu kadar detaylı bir şekilde anlatılması harika! Kabak ve havuç kullanarak yapılan bu sağlıklı atıştırmalık, gerçekten hem az kalorili hem de besleyici bir seçenek sunuyor. Özellikle yulaf unu ile yapılan versiyonu, geleneksel un kullanımına göre daha hafif ve sağlıklı. Tarifin vegan alternatifi de çok ilgi çekici, keten tohumu kullanarak yapmanın faydalarını merak ediyorum. Peki, kabakların suyunu sıkarak kısmen kıtır bir doku elde etmek gerçekten işe yarıyor mu? Fırında pişirme yöntemi de sağlıklı bir alternatif. Sizce hangi soslar bu mücver ile en iyi uyumu sağlıyor?
Diyet kabak mücveri tarifinin bu kadar detaylı bir şekilde anlatılması harika! Kabak ve havuç kullanarak yapılan bu sağlıklı atıştırmalık, gerçekten hem az kalorili hem de besleyici bir seçenek sunuyor. Özellikle yulaf unu ile yapılan versiyonu, geleneksel un kullanımına göre daha hafif ve sağlıklı. Tarifin vegan alternatifi de çok ilgi çekici, keten tohumu kullanarak yapmanın faydalarını merak ediyorum. Peki, kabakların suyunu sıkarak kısmen kıtır bir doku elde etmek gerçekten işe yarıyor mu? Fırında pişirme yöntemi de sağlıklı bir alternatif. Sizce hangi soslar bu mücver ile en iyi uyumu sağlıyor?
Cevap yaz