Kabak tatlısının sönmüş kireçle yapılmasının gerçekten farklı bir lezzet kattığını düşünüyor musun? Özellikle bu işlem sayesinde tatlının rengi ve dokusunun iyileşmesi, sunum açısından da önemli bir fark yaratıyor gibi görünüyor. Sönmüş kireçli suyun kabakların üzerinde bekletilmesi sürecine dair deneyimlerin var mı? Ayrıca, bu tatlıyı yaparken farklı aromalar ekleyerek zenginleştirdiğin bir tarifin oldu mu?
Kabak tatlısının sönmüş kireçle yapılmasının gerçekten farklı bir lezzet kattığını düşünüyor musun? Özellikle bu işlem sayesinde tatlının rengi ve dokusunun iyileşmesi, sunum açısından da önemli bir fark yaratıyor gibi görünüyor. Sönmüş kireçli suyun kabakların üzerinde bekletilmesi sürecine dair deneyimlerin var mı? Ayrıca, bu tatlıyı yaparken farklı aromalar ekleyerek zenginleştirdiğin bir tarifin oldu mu?
Cevap yaz