Kabak ve havuç mücverini tavada yaparken hangi adımların en önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Özellikle sebzelerin rendelenip suyunun iyice sıkılması gerektiği kısmı nasıl buldunuz? Bu adımın mücverin kıvamı üzerindeki etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, farklı sebzeler ekleyerek çeşitlendirme fikri hoşuma gitti, sizce hangi sebzeler mücvere daha fazla lezzet katabilir?
Kabak ve havuç mücverini tavada yaparken hangi adımların en önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Özellikle sebzelerin rendelenip suyunun iyice sıkılması gerektiği kısmı nasıl buldunuz? Bu adımın mücverin kıvamı üzerindeki etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, farklı sebzeler ekleyerek çeşitlendirme fikri hoşuma gitti, sizce hangi sebzeler mücvere daha fazla lezzet katabilir?
Cevap yaz