Hatay usulü kabak çorbasını duydum, gerçekten merak ettim. Yaz aylarında hafif ve besleyici bir seçenek olarak tercih edilmesi çok hoşuma gitti. Zeytinyağı, sarımsak ve baharatlarla zenginleştirilmesi de lezzetini artırıyordur kesin. Malzemeleri arasında taze nane veya maydanozun da olması, sunumunu daha da cazip kılıyor. Hazırlık aşamasındaki adımlar da oldukça pratik görünüyor. Özellikle çorbanın pürüzsüz hale getirilmesi ve üzerine bir kaç damla zeytinyağı eklenmesi fikri çok hoş. Sizce bu çorba, kış aylarında da tercih edilir mi?
Hatay usulü kabak çorbasını duydum, gerçekten merak ettim. Yaz aylarında hafif ve besleyici bir seçenek olarak tercih edilmesi çok hoşuma gitti. Zeytinyağı, sarımsak ve baharatlarla zenginleştirilmesi de lezzetini artırıyordur kesin. Malzemeleri arasında taze nane veya maydanozun da olması, sunumunu daha da cazip kılıyor. Hazırlık aşamasındaki adımlar da oldukça pratik görünüyor. Özellikle çorbanın pürüzsüz hale getirilmesi ve üzerine bir kaç damla zeytinyağı eklenmesi fikri çok hoş. Sizce bu çorba, kış aylarında da tercih edilir mi?
Cevap yaz