Çıtırr kabak reçelini hazırlarken en çok hangi aşamada zorlandınız? Kabakları doğramak mı, şekerle karıştırmak mı yoksa pişirme süresini ayarlamak mı? Ayrıca, limon suyu ve vanilya özütü eklemek, reçelin lezzetini gerçekten artırıyor mu? Ben de denemek istiyorum ama bu detaylar beni düşündürüyor. Reçeli yaparken farklı baharatlar eklemeyi düşündünüz mü?
Çıtırr kabak reçelini hazırlarken en çok hangi aşamada zorlandınız? Kabakları doğramak mı, şekerle karıştırmak mı yoksa pişirme süresini ayarlamak mı? Ayrıca, limon suyu ve vanilya özütü eklemek, reçelin lezzetini gerçekten artırıyor mu? Ben de denemek istiyorum ama bu detaylar beni düşündürüyor. Reçeli yaparken farklı baharatlar eklemeyi düşündünüz mü?
Cevap yaz