Yeşil kabak mücveri yaparken malzemelerin doğru seçimi ve hazırlanışı gerçekten çok önemli. Özellikle kabakların suyu sıkılmadan kullanılmaması, mücverin kıvamını etkileyen bir detay. Ayrıca, beyaz peynir eklemek hem lezzet katıyor hem de besin değerini artırıyor. Zeytinyağı kullanmak da pişirme sırasında kabakların daha iyi pişmesini sağlıyor. Taze yeşillikler eklemek ise mücvere hem renk hem de tazelik katıyor. Peki, sen bu tarifte hangi malzemeleri kullanmayı düşünüyorsun? Özellikle baharatlar konusunda ne tercih edersin?
Yeşil kabak mücveri yaparken malzemelerin doğru seçimi ve hazırlanışı gerçekten çok önemli. Özellikle kabakların suyu sıkılmadan kullanılmaması, mücverin kıvamını etkileyen bir detay. Ayrıca, beyaz peynir eklemek hem lezzet katıyor hem de besin değerini artırıyor. Zeytinyağı kullanmak da pişirme sırasında kabakların daha iyi pişmesini sağlıyor. Taze yeşillikler eklemek ise mücvere hem renk hem de tazelik katıyor. Peki, sen bu tarifte hangi malzemeleri kullanmayı düşünüyorsun? Özellikle baharatlar konusunda ne tercih edersin?
Cevap yaz