Kabaklı ve patatesli mücver tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum. Malzemelerin hazırlanması aşamasında kabakların kabuklarını soymaya gerek olmaması oldukça pratik görünüyor. Özellikle yoğurtla servis edilmesi fikri, mücverin lezzetini daha da artıracak gibi. Acaba mücverin içine eklenebilecek farklı sebzeler denemeyi düşündünüz mü? Havuç veya kabak çekirdeği eklemek, acaba tadı nasıl değiştirir? Ayrıca, fırında pişirme seçeneği sağlıklı bir alternatif sunuyor, bunu denemek de ilginç olabilir. Sizce, hangi sebzeler mücver tarifine en çok yakışır?
Kabaklı ve patatesli mücver tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum. Malzemelerin hazırlanması aşamasında kabakların kabuklarını soymaya gerek olmaması oldukça pratik görünüyor. Özellikle yoğurtla servis edilmesi fikri, mücverin lezzetini daha da artıracak gibi. Acaba mücverin içine eklenebilecek farklı sebzeler denemeyi düşündünüz mü? Havuç veya kabak çekirdeği eklemek, acaba tadı nasıl değiştirir? Ayrıca, fırında pişirme seçeneği sağlıklı bir alternatif sunuyor, bunu denemek de ilginç olabilir. Sizce, hangi sebzeler mücver tarifine en çok yakışır?
Cevap yaz