Kabaklı bulgurlu yemeği denemek gerçekten harika bir fikir! Bu yemeğin hazırlığında en çok hangi malzeme ile başlamak gerektiğini merak ediyorum. Kabakları soyup doğramak mı, yoksa soğan ve sarımsağı kavurmaya başlamak mı? Ayrıca kabakların yumuşaması için aşağı yukarı ne kadar pişmesi gerektiğini sormak istiyorum. İkisi de lezzeti etkileyen önemli aşamalar bence! Ayrıca denediğinizde nasıl bir lezzet elde ettiniz? Servis sonrası yoğurt ile uyumu nasıldı? Bunları merak ediyorum.
Kabaklı bulgurlu yemeği denemek gerçekten harika bir fikir! Bu yemeğin hazırlığında en çok hangi malzeme ile başlamak gerektiğini merak ediyorum. Kabakları soyup doğramak mı, yoksa soğan ve sarımsağı kavurmaya başlamak mı? Ayrıca kabakların yumuşaması için aşağı yukarı ne kadar pişmesi gerektiğini sormak istiyorum. İkisi de lezzeti etkileyen önemli aşamalar bence! Ayrıca denediğinizde nasıl bir lezzet elde ettiniz? Servis sonrası yoğurt ile uyumu nasıldı? Bunları merak ediyorum.
Cevap yaz