Kabak çorbasını yapmayı düşündüm ama tarifteki adımları takip etmeye başladığımda bazı detayları merak ettim. Soğan ve sarımsakları kavururken, ne kadar süre pişirmeliyim ki tam lezzetini alayım? Ayrıca kabakları ekledikten sonra yumuşaması için belirttiğiniz süre yeterli mi, yoksa biraz daha mı pişirmeliyim? Püre haline getirme aşamasında, karışımın kıvamını ayarlamak için ne kadar su eklemem gerektiğini de öğrenmek isterim. Son olarak, çorbayı servis ederken başka hangi malzemeler ekleyebilirim?
Kabak çorbasını yapmayı düşündüm ama tarifteki adımları takip etmeye başladığımda bazı detayları merak ettim. Soğan ve sarımsakları kavururken, ne kadar süre pişirmeliyim ki tam lezzetini alayım? Ayrıca kabakları ekledikten sonra yumuşaması için belirttiğiniz süre yeterli mi, yoksa biraz daha mı pişirmeliyim? Püre haline getirme aşamasında, karışımın kıvamını ayarlamak için ne kadar su eklemem gerektiğini de öğrenmek isterim. Son olarak, çorbayı servis ederken başka hangi malzemeler ekleyebilirim?
Cevap yaz