Kabak çorbası yapmak gayet pratik ve lezzetli görünüyor! Malzemeler arasında yer alan zerdeçal ve limon suyu, çorbaya farklı bir aroma katacak gibi. Kabakların yumuşaması için 20 dakika pişirilmesi gerektiğini öğrenmek, pişirme süresini ayarlamak adına oldukça yardımcı oldu. Servis önerileri ise ekstra bir dokunuş sağlayacak; özellikle üzerine maydanoz serpiştirmek güzel bir fikir. Sizce de eklenen sebzelerle çorbanın besin değerinin artması, sağlıklı beslenme açısından önemli değil mi? Ayrıca, vegan ve vejetaryen diyetlerine uygun olması da onu daha cazip hale getiriyor. Siz kabak çorbasını daha önce yaptınız mı?
Kabak çorbası yapmak gayet pratik ve lezzetli görünüyor! Malzemeler arasında yer alan zerdeçal ve limon suyu, çorbaya farklı bir aroma katacak gibi. Kabakların yumuşaması için 20 dakika pişirilmesi gerektiğini öğrenmek, pişirme süresini ayarlamak adına oldukça yardımcı oldu. Servis önerileri ise ekstra bir dokunuş sağlayacak; özellikle üzerine maydanoz serpiştirmek güzel bir fikir. Sizce de eklenen sebzelerle çorbanın besin değerinin artması, sağlıklı beslenme açısından önemli değil mi? Ayrıca, vegan ve vejetaryen diyetlerine uygun olması da onu daha cazip hale getiriyor. Siz kabak çorbasını daha önce yaptınız mı?
Cevap yaz