Balkabaklı pide yapımında en çok dikkatimi çeken şey, hamurun dinlendirilmesi gerektiği. Gerçekten de hamurun kabarması ve lezzetinin oluşması için bu süre çok önemli. Sizce de, bu kadar basit malzemelerle bu kadar lezzetli bir şeyin ortaya çıkması ne kadar harika? Ayrıca, balkabağının vitamin açısından zengin olması da bu tarifi daha cazip kılıyor. Sizce harcına ceviz veya fındık eklemek, lezzeti nasıl etkiler? Yani, bu tarife farklı dokular eklemek, tadını daha da zenginleştirir mi?
Balkabaklı pide yapımında en çok dikkatimi çeken şey, hamurun dinlendirilmesi gerektiği. Gerçekten de hamurun kabarması ve lezzetinin oluşması için bu süre çok önemli. Sizce de, bu kadar basit malzemelerle bu kadar lezzetli bir şeyin ortaya çıkması ne kadar harika? Ayrıca, balkabağının vitamin açısından zengin olması da bu tarifi daha cazip kılıyor. Sizce harcına ceviz veya fındık eklemek, lezzeti nasıl etkiler? Yani, bu tarife farklı dokular eklemek, tadını daha da zenginleştirir mi?
Cevap yaz