Sürekli pratik ve besleyici tarifler arayışındayken, sütlü kabaklı makarna tarifini görünce oldukça ilgi çektim. Özellikle kabak ve sütün bir araya gelmesi, lezzet açısından nasıl bir tat oluşturur merak ediyorum. Sizce bu tarifin içinde sarımsak kullanmak, lezzeti artırır mı? Ayrıca, parmesan peyniri eklemeden servis etmenin bir sakıncası var mı, yoksa peynirin eksikliği yemeği etkiler mi? Denemeye değer gibi görünüyor, siz nasıl buldunuz?
Sürekli pratik ve besleyici tarifler arayışındayken, sütlü kabaklı makarna tarifini görünce oldukça ilgi çektim. Özellikle kabak ve sütün bir araya gelmesi, lezzet açısından nasıl bir tat oluşturur merak ediyorum. Sizce bu tarifin içinde sarımsak kullanmak, lezzeti artırır mı? Ayrıca, parmesan peyniri eklemeden servis etmenin bir sakıncası var mı, yoksa peynirin eksikliği yemeği etkiler mi? Denemeye değer gibi görünüyor, siz nasıl buldunuz?
Cevap yaz