Kabaklı bisküvili toplar yaparken en zor kısım hangi malzemeleri seçmek olacak mı? Rendelenmiş kabak ile bisküvileri bir araya getirirken, bisküvilerin tam buğday ya da kepekli olması sağlıklı bir alternatif sunuyor. Peki, bu topların lezzetini artırmak için hangi ek malzemeleri kullanabilirim? Ceviz yerine fındık veya badem eklemek gerçekten farklı bir tat sunar mı? Ayrıca, bu topları hindistan cevizine bulamak, hem görünüm hem de tat açısından nasıl bir etki yaratır? Bir de, bu topları dinlendirdikten sonra gerçekten beklediğim lezzeti alacak mıyım?
Kabaklı bisküvili toplar yaparken en zor kısım hangi malzemeleri seçmek olacak mı? Rendelenmiş kabak ile bisküvileri bir araya getirirken, bisküvilerin tam buğday ya da kepekli olması sağlıklı bir alternatif sunuyor. Peki, bu topların lezzetini artırmak için hangi ek malzemeleri kullanabilirim? Ceviz yerine fındık veya badem eklemek gerçekten farklı bir tat sunar mı? Ayrıca, bu topları hindistan cevizine bulamak, hem görünüm hem de tat açısından nasıl bir etki yaratır? Bir de, bu topları dinlendirdikten sonra gerçekten beklediğim lezzeti alacak mıyım?
Cevap yaz