Kabak mücveri tepside pişirmeyi denediniz mi? Öncelikle kabakları rendeleyip suyunu süzdükten sonra karışıma eklediğinizde gerçekten çıtır bir sonuç alabiliyor musunuz? Yumurta ve un ekledikten sonra karışımın kıvamı nasıl oluyor, yeterince homojenleşiyor mu? Tepsiyi fırına vermeden önce yağlı kağıt serme aşamasında dikkat etmeniz gereken detaylar var mı? 30-35 dakika pişirdikten sonra üzerinin altın rengini alması için ne kadar süre bekliyorsunuz? Servis önerileri arasında yoğurt ile sunmanın lezzeti artırdığı söyleniyor, siz hangi soslarla denemeyi tercih ettiniz? Farklı peynir çeşitleri ekleyerek lezzeti zenginleştirmenin sonuçları nasıl oldu?
Kabak mücveri tepside pişirmeyi denediniz mi? Öncelikle kabakları rendeleyip suyunu süzdükten sonra karışıma eklediğinizde gerçekten çıtır bir sonuç alabiliyor musunuz? Yumurta ve un ekledikten sonra karışımın kıvamı nasıl oluyor, yeterince homojenleşiyor mu? Tepsiyi fırına vermeden önce yağlı kağıt serme aşamasında dikkat etmeniz gereken detaylar var mı? 30-35 dakika pişirdikten sonra üzerinin altın rengini alması için ne kadar süre bekliyorsunuz? Servis önerileri arasında yoğurt ile sunmanın lezzeti artırdığı söyleniyor, siz hangi soslarla denemeyi tercih ettiniz? Farklı peynir çeşitleri ekleyerek lezzeti zenginleştirmenin sonuçları nasıl oldu?
Cevap yaz