Kabak köftesi mçever yapmayı hiç denediniz mi? Özellikle yaz aylarında taze kabakların bolca bulunduğu bu tarifin nasıl yapıldığını merak ettim. Kabakları rendeledikten sonra tuzla bekletip suyunu süzdüğünüzde gerçekten lezzeti artıyor mu? Ayrıca içine beyaz peynir eklemenin tadı nasıl oluyor? Kızartma aşamasında yağı ne kadar kullanmak gerektiğiyle ilgili bir ipucu verebilir misiniz? Hazırladığınızda yanında yoğurtla sunmak çok keyifli görünüyor. Bu tarifle misafirlerinizi etkilemek için başka ne önerirsiniz?
Kabak köftesi mçever yapmayı hiç denediniz mi? Özellikle yaz aylarında taze kabakların bolca bulunduğu bu tarifin nasıl yapıldığını merak ettim. Kabakları rendeledikten sonra tuzla bekletip suyunu süzdüğünüzde gerçekten lezzeti artıyor mu? Ayrıca içine beyaz peynir eklemenin tadı nasıl oluyor? Kızartma aşamasında yağı ne kadar kullanmak gerektiğiyle ilgili bir ipucu verebilir misiniz? Hazırladığınızda yanında yoğurtla sunmak çok keyifli görünüyor. Bu tarifle misafirlerinizi etkilemek için başka ne önerirsiniz?
Cevap yaz