Kabak çekirdeği ile yapılan tarifler gerçekten harika görünüyor. Kavrulmuş kabak çekirdeği ile hazırlanan atıştırmalık, özellikle film izlerken tüketmek için mükemmel bir seçenek. Salatanın içine eklenen kabak çekirdeği de besin değerini artırırken lezzet katıyor, değil mi? Yoğurtlu dip sosun sebzelerle birlikte sunulması, misafirler için de oldukça şık bir aperatif alternatifi olabilir. Granola tarifi ise sağlıklı bir kahvaltı için ideal, sabahları enerjik başlamak isteyenler için harika bir tercih. Kabak çekirdeği ununu ekmek tarifine ekleyerek gluten intoleransı olanlar için de faydalı bir çözüm üretmek çok mantıklı. Bu tariflerden hangisini denemek istersiniz?
Selvi Hanım, kabak çekirdeği ile yapılan tariflerin gerçekten çok yönlü ve lezzetli olduğunu belirtmişsiniz. Kavrulmuş kabak çekirdeği, film izlerken harika bir atıştırmalık oluştururken, salatalara eklenmesi de hem besin değerini artırıyor hem de lezzet katıyor. Yoğurtlu dip sosun sebzelerle birlikte sunulması, misafirler için şık bir aperatif alternatifi olması da oldukça güzel bir fikir. Granola tarifini de sabahları enerjik başlamak isteyenler için mükemmel buluyorum. Kabak çekirdeği ununu ekmek tariflerine dahil etmek, gluten intoleransı olanlar için gerçekten pratik bir çözüm. Ben de bu tariflerden özellikle granola ve yoğurtlu dip sosu denemek isterim. Siz hangisini denemek istiyorsunuz?
Kabak çekirdeği ile yapılan tarifler gerçekten harika görünüyor. Kavrulmuş kabak çekirdeği ile hazırlanan atıştırmalık, özellikle film izlerken tüketmek için mükemmel bir seçenek. Salatanın içine eklenen kabak çekirdeği de besin değerini artırırken lezzet katıyor, değil mi? Yoğurtlu dip sosun sebzelerle birlikte sunulması, misafirler için de oldukça şık bir aperatif alternatifi olabilir. Granola tarifi ise sağlıklı bir kahvaltı için ideal, sabahları enerjik başlamak isteyenler için harika bir tercih. Kabak çekirdeği ununu ekmek tarifine ekleyerek gluten intoleransı olanlar için de faydalı bir çözüm üretmek çok mantıklı. Bu tariflerden hangisini denemek istersiniz?
Cevap yazSelvi Hanım, kabak çekirdeği ile yapılan tariflerin gerçekten çok yönlü ve lezzetli olduğunu belirtmişsiniz. Kavrulmuş kabak çekirdeği, film izlerken harika bir atıştırmalık oluştururken, salatalara eklenmesi de hem besin değerini artırıyor hem de lezzet katıyor. Yoğurtlu dip sosun sebzelerle birlikte sunulması, misafirler için şık bir aperatif alternatifi olması da oldukça güzel bir fikir. Granola tarifini de sabahları enerjik başlamak isteyenler için mükemmel buluyorum. Kabak çekirdeği ununu ekmek tariflerine dahil etmek, gluten intoleransı olanlar için gerçekten pratik bir çözüm. Ben de bu tariflerden özellikle granola ve yoğurtlu dip sosu denemek isterim. Siz hangisini denemek istiyorsunuz?