Hamileyken kabak tüketiminin sağlık açısından faydalı olduğunu duydum ama bu konuda tereddütlerim var. Lif içeriği sindirim sistemine yardımcı olurken, vitamin ve minerallerin fetüs gelişimine katkı sağladığı söyleniyor. Ancak, kabak çiğ tüketildiğinde riskli olabileceği belirtilmiş. Pişirme yöntemleri benim için önemli bir detay. Ayrıca, alerji durumu ve miktar kontrolü de dikkat edilmesi gereken noktalar arasında. Acaba bu konularda nasıl bir deneyim yaşadınız? Kabak tüketiminin sağladığı yararları gözlemleyebildiniz mi?
Hamileyken kabak tüketiminin sağlık açısından faydalı olduğunu duydum ama bu konuda tereddütlerim var. Lif içeriği sindirim sistemine yardımcı olurken, vitamin ve minerallerin fetüs gelişimine katkı sağladığı söyleniyor. Ancak, kabak çiğ tüketildiğinde riskli olabileceği belirtilmiş. Pişirme yöntemleri benim için önemli bir detay. Ayrıca, alerji durumu ve miktar kontrolü de dikkat edilmesi gereken noktalar arasında. Acaba bu konularda nasıl bir deneyim yaşadınız? Kabak tüketiminin sağladığı yararları gözlemleyebildiniz mi?
Cevap yaz