Kabak ve patlıcanı kızartmak için bu tarif gerçekten harika görünüyor! Sebzelerin nasıl hazırlandığı ve panleme işleminin detayları oldukça açıklayıcı. Acaba kızartma sırasında yağın sıcaklığına dikkat etmek için ne gibi ipuçları var? Ayrıca, tuzlu suda bekletmenin sebzelerin lezzetini nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Yine de, bu tarifte bahsedilen baharatları denemek, farklı tatlar elde etmek açısından da ilginç olabilir. Sizce hangi baharatlar en iyi sonucu verir?
Kabak ve patlıcanı kızartmak için bu tarif gerçekten harika görünüyor! Sebzelerin nasıl hazırlandığı ve panleme işleminin detayları oldukça açıklayıcı. Acaba kızartma sırasında yağın sıcaklığına dikkat etmek için ne gibi ipuçları var? Ayrıca, tuzlu suda bekletmenin sebzelerin lezzetini nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Yine de, bu tarifte bahsedilen baharatları denemek, farklı tatlar elde etmek açısından da ilginç olabilir. Sizce hangi baharatlar en iyi sonucu verir?
Cevap yaz