Patlıcan ve kabak kızartmasını yaparken en çok hangi aşama sizi zorluyor? Özellikle patlıcanların acılığını giderme işlemi biraz zaman alıyor gibi görünüyor. Acaba bu aşamada farklı bir yöntem denemek daha mı etkili olur? Ayrıca yoğurtla servis etme fikri çok güzel, sarımsak ekleyerek daha da lezzetli hale getirmek de harika. Sizce bu tarifin en dikkat çekici yanı ne?
Patlıcan ve kabak kızartmasını yaparken en çok hangi aşama sizi zorluyor? Özellikle patlıcanların acılığını giderme işlemi biraz zaman alıyor gibi görünüyor. Acaba bu aşamada farklı bir yöntem denemek daha mı etkili olur? Ayrıca yoğurtla servis etme fikri çok güzel, sarımsak ekleyerek daha da lezzetli hale getirmek de harika. Sizce bu tarifin en dikkat çekici yanı ne?
Cevap yaz