Kabak mücver yaparken, en çok hangi malzemelerin lezzetini artırdığını merak ediyorum. Özellikle beyaz peynir eklemek, gerçekten ekstra bir tat katıyor mu? Ayrıca, kabakların suyunu çıkarmak ne kadar önemli? Eğer bu aşamayı atlayıp doğrudan karışıma eklesem, sonuçta nasıl bir fark olur? Fırında pişirme yönteminin tadı, kızartmaya göre nasıl oluyor? Bu tarifteki püf noktalarından hangilerini denediniz?
Kabak mücver yaparken, en çok hangi malzemelerin lezzetini artırdığını merak ediyorum. Özellikle beyaz peynir eklemek, gerçekten ekstra bir tat katıyor mu? Ayrıca, kabakların suyunu çıkarmak ne kadar önemli? Eğer bu aşamayı atlayıp doğrudan karışıma eklesem, sonuçta nasıl bir fark olur? Fırında pişirme yönteminin tadı, kızartmaya göre nasıl oluyor? Bu tarifteki püf noktalarından hangilerini denediniz?
Cevap yaz